Kunders ord om oss

Pga byte av webhotellsleverantör revideras sidan- därför är vissa vitsord om oss tillfälligt bortagna, men de kommer snart igen ;.)

Jeanette Trotta 

VD Göteborg hund i centrum


Under hösten 2020 har jag i egenskap av VD anlitat Johan på 7H Estate Fastigheter AB för att hålla utbildning i ledarskap. Vi är alla otroligt nöjda med den skräddarsydda utbildning Johan har skapat tillsammans med oss.


Att kunna ta in en konsult som snabbt uppmärksammar de behov som finns samt anpassar utbildningen så klockrent i enlighet med dessa är avgörande för att kunskapen ska landa inte bara på en teoretisk nivå utan även praktiskt i det dagliga arbetet.


Johans flexibilitet och träffsäkerhet i att identifiera nya kunskapsbehov i en ständigt pågående process under utbildningens gång har lett till ett enastående resultat där personalen fått mer kunskap, samarbetar i enlighet med företagsmålen i gott arbetsklimat och med stort egenansvar.


Vi på hund i centrum är mer än nöjda och kommer att fortsätta anlita Johan kontinuerligt både som föreläsare och i mentorskap för att skapa bästa förutsättningarna för personal och resultat i företaget.


Förutom Johans extremt utvecklade skarpsynthet i att se de behov som finns både på strukturell och kulturell nivå, är han också en föreläsare som bjuder mycket på sig själv och erbjuder en positiv lärandemiljö där man aldrig är långt ifrån energigivande och teamskapande skratt. 

Kund i Sparsör
Eva SNyfiken på vad Eva säger om oss ? följ vårt arbete med att få hemsidan klar

 Bernt HNyfiken på vad Bernt säger om oss ? följ vårt arbete med att få hemsidan klar

Vi ska vara lätta att hitta, och nå oss. Telefonnumret på ryggen är en del av den ambitionen


Här kan ditt företag marknadsföras om vi börjar samarbeta. Investera i oss nu och gör dig till vinnare

Vill du synas här?

Ett liv i kyla - eller harmoniskt liv i värme. Vi kan inte göra allt för alla - men vi har ambitionen att göra skillnad. Sverige behöver trygga boendemiljöer

Vill du synas här?

Här kan ditt företag marknadsföras om vi börjar samarbeta. Investera i oss nu och gör dig till vinnare

Vill du berätta om vad du fått mervärde av oss? 

För att ge dig bästa förutsättningarna att uppleva oss här har vi cookies. Genom att fortsätta läsa om oss godkänner du dessa. VÄLKOMMEN !

Accept