Vanliga frågor

Här är ett axplock av de vanligaste frågorna vi får - läs gärna dom före du hör av dig till oss för att underlätta.

Q.  Varför har ni ingen generell föreläsningsmall att utgå ifrån? har ni referenser?

Svar: Inget företag eller organisation har samma utmaningar, styrkor och problem. För att våra kunder ska få maximalt mervärde för sin investering, arbetar vi fram 100 % kundanpassade lösningar. DU ska få det du behöver - inte höra det andra behöver lära sig. För oss är det en förtroendesak.  Självklart har vi referenser på vår föreläsning, där vissa kunder önskar fokus på konflikthantering, andra vill lära sig mer om förtroendekapital, ge/ta feedback eller bli bättre på att kommunicera.


Du får maximalt av din ekonomiska satsning på personalen genom oss.

Q.  Kan man hyra er minigrävare och låna andra redskap hos andra?  ingår telefonjour i priset eller betalar man mer för det?

Vi rekommenderar starkt att undvika att göra det, då varje maskin har sina egna fästen, både där redskapet sitter samt olika hydrauliska fästen för de redskap som går på hydraulik. Sannolikheten att fästen blir fel är stor- och då får du som kund problem som inte ligger i vår kontroll. SÅ hyr av oss så har du det mesta med i grundutbudet. Hydraulisk planerskopa, mindre skopa för el/vattendragning, större skopa för grävning samt en tjälkrok. Allt detta ingår i grundpriset. Hos oss får du mer trygghet i investeringen. Vi har alltid telefonsupport 24h/dygn för våra kunder. Allt för maximera din trygghet som kund utan extra kostnad. Vi finns för DIG när DU behöver oss - oavsett veckodag eller klockslag på dygnet. Det kallar vi kundfokus i praktiken. 

Hur hanterar ni föreläsningar under covid-19 pandemin med avstånd?

Då vi föreläser hos kund (eller om vi ska lösa lokal gör vi det) så föreläser vi i en aula, sammanträdesrum etc. Det innebär att vår föreläsare är flera meter bort då ni ser allt via projektorstödd presentation. Avståndet gör att vi även pratar i mikrofon till aulans ljudsystem om det krävs. Vi låter er personalutveckling vara i fokus.

Q. Kan ni föreläsa var som helst i Sverige - eller fokuserar ni på sjuhärad?

Vi har Sverige som arbetsfält. Vi kommer gärna till vackra Kiruna i Lappland, en stad i förändring i sin vinterskrud till Sundsvall i Medelpad i sin sommarskrud. Vi är alltid enbart en fråga bort oavsett du är i Gotländska Visby eller dalslands Bengtsfors. 

Q.  Vilka branscher föreläser ni inför?

Våra kunder kan vara allt från sjukvård till tillverkningsindustrin.  Allt från privata aktörer till börsnoterade globala företag. Alla dom har en sak gemensamt:

Kommunikationsutmaningar och sina unika begränsningar. Därför kan vi erbjuda skillnad för hunddagis - vårdyrken eller fordonsindustrin.

För att ge dig bästa förutsättningarna att uppleva oss här har vi cookies. Genom att fortsätta läsa om oss godkänner du dessa. VÄLKOMMEN !

Accept