Våra värderingar

Vi jobbar för att skapa skillnad genom våra arbetade timmar - inte av tomma ord.


Covid-19 har kastat omkull livet för tragiskt många människor - i takt med situationen försämrats växer psykiska ohälsan och påtvingad ensamhet lavinartat.


Då vi inte kan hjälpa alla vi vill - så vill vi skapa hopp genom att vara mötesplatsen där ensamhet, segration och utanförskap ersätts av inkluderande, samtal och framtidshopp. 


Medmänsklighet delaktighet och engagemang speglar allt vi gör.

Vår devis är "Av människor - för människor". Det betyder att vi aktivt väljer att se individens styrkor i livets alla situationer, i med som motgång.


Vår VD har öppet bjudit in ofrivilligt ensamma för att ha sällskap på julafton 2019 och 2020 - det är så vi jobbar med att integrera, och göra skillnad i praktiken. Vi pratar inte - vi agerar.


När du anlitar oss - så hjälper du oss att hjälpa andra. Det är Win-Win-Win för er, oss och de vi kan hjälpa med bostad på sikt.

Vi är måna om våra kunder- och därför gör vi affärer med hjärta. 


Etiskt, moraliskt och proffessionellt. 


Vi pratar investeringslönsamhet för kund - inte pris. Kvaliteten och ert mervärde för er investering är viktigare för oss- därför är vi oprutbara då det betyder försämrat resultat för dig. Det är ni och vi för bra för. Vi finns för er - där resultatet talar för sig självt


Låt oss samarbeta med er - i vått och torrt -


Våra tjänster gäller när kvalité får avgöra. Vi finns till för nuftiga människor

Mer om oss

Titta på vår logotype - noga. Vad ser ni vid första anblicken ? men finns det subjektiv information i loggan? du känner det eller hur? du har fingret på det men når du ända fram och kommer på vad du faktiskt ser det du anar ?


Vi hjälper dig och din personal att förmedla och kommunicera - det är en livboj för alla organisationer

7H Estate Fastigheter AB - 1, 2 och 3

Det företaget som söker samarbetspartners som delar våra värderingar. 

7H Estate Fastigheter AB - för nuftiga människor

1

2

3

Kundanpassade - investera för ditt behov inte andras

Ansvarsfulla - vi lovar enbart det vi kan hålla

3I = Inkluderande, inspirerande och integrerande

Rubrik


Under konstruktion.

<under konstruktion


Under konstruktion.

För att ge dig bästa förutsättningarna att uppleva oss här har vi cookies. Genom att fortsätta läsa om oss godkänner du dessa. VÄLKOMMEN !

Accept